Payq incasso en debiteurenbeheer

Partner voor effectieve en klantgerichte incasso.

Particulieren Incasso

Bij Payq wordt er onderscheid gemaakt tussen mensen die niet kunnen en mensen die niet willen betalen. Mensen die niet kunnen betalen bieden wij een helpende hand, mensen die niet willen betalen behandelen wij streng maar rechtvaardig. In beide gevallen met hetzelfde doel: Het incasseren van uw geld.

Zakelijke Incasso

Het motto van Payq voor zakelijke vorderingen is: "Wij zijn het verlengstuk van uw klantenservice." Door een adequate aanpak incasseren wij uw openstaande factuur met oog voor uw klantrelatie.

Huurincasso

Uitzetting kan in de meeste gevallen voorkomen worden. Payq incasseert uw uitstaande huurpenningen door kort boven op de huurder te zitten zodat de huurachterstand af neemt.

Juridische incasso

Payq begeleidt ook optioneel uw juridische incasso en werkt samen met een deurwaarder voor het dagvaarden en executie. U heeft gedurende het hele incassotraject 1 aanspreekpunt.

Sluit nu het Payq MKB abonnement af voor €14,95 exclusief BTW per maand en dien onbeperkt vorderingen in!

Debiteurenbeheer

Payq kan u ook eerder in het order to cash traject ontzorgen, neem vrijblijvend contact met ons op zodat wij u op maat een aanbieding kunnen doen.

De voordelen

online inzicht in dossier

persoonlijk aanspreekpunt

persoonlijke benadering van de debiteur

gebruik stichting derdengelden

gebruik van de modernste software

API koppeling voor dossieroverdracht

hoog incassoresultaat

ontzorging van order to cash

Vordering indienen

Log hier in of word klant en dien direct uw vordering online in. Klant worden is eenvoudig, meld u aan en ontvang meteen uw inloggegevens

Vul het formulier in:

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en machtig hierbij Payq Incasso voor het automatisch incasseren van €14,95 exclusief BTW per maand m.b.t. het MKB abonnement. Account aanmaken

"Rockfield Vastgoed Management maakt al sinds onze oprichting gebruik van Payq Huurincasso. De werkwijze van Payq; snel en kordaat handelen, korte lijnen en respectvolle wijze van incasseren heeft geresulteerd in het snel wegwerken van betalingsachterstanden en een onveranderd goede verstandhouding met onze huurders. Ik kan u Payq dan ook van harte aanbevelen."

Gerard Ram - Manager Rockfield Vastgoed Management